Energy Investor Day

De Energy Investor Day vindt elk kwartaal plaats.

De volgende editie is op 12 september 2024 in samenwerking met ROM Utrecht Region in Utrecht.

 

Startups en scale-ups moeten vaak vertrouwen op het aantrekken van risicokapitaal om hun innovatie te financieren. Dit vanwege de snelle groei die ze doormaken of omdat het proces gepaard gaat met hoge ontwikkelingskosten en de weg naar de markt lang is. Om de financieringsbehoeften van deze specifieke groep startups en scale-ups te faciliteren, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie in samenwerking met KplusV de Energy Investor Day.

 

De Energy Investor Day is een matchmaking-evenement, waarbij maximaal zes ondernemers hun investeringsaanbod kunnen pitchen voor ongeveer 20 investeerders. De bedrijven bevinden zich doorgaans ‘early stage’ of ‘early growth’ en zijn op zoek naar een kapitaalinjectie van € 200.000 tot € 5 miljoen in ruil voor aandelen in het bedrijf.

 

Deelnemen aan de Investor Day?

Wil jij als ondernemer jouw financieringsvoorstel pitchen?

Wil jij of jouw organisatie investeren in energie innovaties?Kennis en netwerksessies voor investeerders

Jaarlijks organiseert De Topsector Energie diverse kennis en netwerksessies voor investeerders. Tijdens deze sessies staat samenwerken en kennisdelen centraal. Tijdens deze sessies worden best practices gedeeld op het gebied van investeren in de energie transitie, vinden bedrijfsbezoeken aan energiebedrijven plaats en wordt kennis op het gebeid van technologie trends gedeeld. Investeerders aangesloten bij de Energy Investor Community worden uitgenodigd voor deze evenementen. Meer weten over de Energy Investor Community? Mail naar Martin Weissman


Betrokken adviseurs

Martin Weissmann

 

Martin Weissmann -  Topsector Energie – Financieringsloket 

Contact  

 

Dwayne van der Klugt

 

Dwayne van der Klugt -  Partner KplusV  

Contact De Energy Investor Community is een initiatief van: