Over ons

De Energy Investor Community is een initiatief van het Financieringsloket van de Topsector Energie in samenwerking met KplusV. 


Wat biedt het Financieringsloket nog meer?

  • Loket: 1-op-1 advies
  • Ondersteuning d.m.v. innovatiemakelaarsregeling (tot 10.000 euro per ondernemer)
  • Masterclass Financiering: informerende sessie over het investeringslandschap

Via het Financieringsloket worden jaarlijks meer dan 100 ondernemers die actief zijn in de energietransitie via één van de activiteiten geholpen door de Topsector Energie.

 Wat doet de Topsector Energie?

De Topsector Energie is de drijvende kracht achter innovaties die nodig zijn voor de transitie naar een betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam energiesysteem. De missies voor energietransitie en duurzaamheid bepalen de prioriteiten van de Topsector Energie. Via de Topsector Energie is het mogelijk advies te krijgen over de verschillende subsidies en verbonden te worden met potentiële klanten en/of kennisinstellingen voor het vormen van consortia rondom subsidie aanvragen. Wat biedt KplusV?

KplusV voert al meer dan 25 jaar op grote schaal projecten uit waar het begeleiden van innovatieve startups en scale-ups op het gebied van financiering centraal staat. Ondernemen, innovatie, duurzaamheid en financiering zit in de kern van het DNA van KplusV en jaarlijks adviseert KplusV meer dan 200 startups en scale-ups. KplusV is marktleider op het gebied van alternatieve financiering en heeft een breed overzicht van spelers in Nederland. Het aantal financieringsbronnen stijgt en daarmee ook de opties voor ondernemers. Samen met de Topsector Energie brengt KplusV vraag en aanbod samen in het energie domein. Supporters van de Energy Investor Community